Itt a tavasz, a szabadidő – balesetbiztosítás

A tavasz, a jó idő, a természet ébredése, a téli bezártságból való kiszabadulás időszaka. Már reggel érezzük, hogy világosabb van, ha süt a nap jobb kedvünk van, szívesebben sétálunk, biciklizünk, sportolunk, motorozunk szabadidőnkben. Erre a feltöltődésre nagyon szükség volt már. A kellemes tevékenységek azért rejthetnek veszélyeket is, tehát nem árt egy balesetbiztosítás az ilyen esetek enyhítésére.

Természetesen baleset bárkit, bármikor, bárhol érhet, a lakásunkban, a munkahelyünkön ugyanúgy, mint a családdal, barátokkal töltött hétvégi kikapcsolódáskor. Általános felfogás, hogy aki nem búra alatt éli mindennapjait, vagy tartja az alatt szeretteit, azzal történhetnek nem várt meglepetések. Nem célunk senkit sem ijesztgetni, csupán a lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmet, mert néha a legártalmatlanabb dolog is rosszul sülhet el, még önhibánkon kívül is, ezért érdemes saját magunkra és családtagjainkra egy-egy balesetbiztosítás megkötését átgondolni.

Hányszor hallottunk ismerősöktől olyan történeteket, ami egy ártatlannak tűnő kellemes időtöltésről szólt és mégis rossz vége lett? Biztos, hogy volt már rá példa, tehát ne bízzuk a véletlenre.

Mire fizet egy balesetbiztosítás? Csonttörésre, baleseti kórházi ápolásra, műtétre, égésre, egészségkárosodásra, keresőképtelenségre és természetesen baleseti vagy közlekedési baleseti halálra. Ez nem kidobott pénz, hiszen a váratlanra így is fel lehet készülni. Amennyiben mégsem történne semmilyen baleset vagy közlekedési baleset, úgy a befizetett díjak egy részét még vissza is kapja.

Használja ki az alkalmat, kérjen ingyenes tájékoztatást az alábbi linken:

Balesetbiztosítás kalkuláció kérése

 

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.