Felelősségbiztosítás

jogvédelem-biztosítás

 

Szolgáltatásunk többféle felelősségbiztosítás megkötésére terjed ki, kérjen ajánlatot az Önnek leginkább megfelelő biztosításra!

Vannak olyan tevékenységek, ahol kötelezővé tették a felelősségbiztosítás megkötését, de érdemes akkor is rendelkezni vele, amikor nem kötelező, a teljesség igénye nélkül, néhány példa: vezető tisztségviselőknek, ügyvédeknek, könyvelőknek, adótanácsadóknak, könyvvizsgálók, egészségügyben és szociális tevékenységben dolgozóknak, vagyonvédelmmel foglalkozóknak, építéstervezőknek és kivitelezőknek, egyéb szakmában dolgozóknak kínálunk felelősségbiztosításokat.

A célja, hogy a szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős és amelyet neki kellene megtéríteni a károsult részére.

A felelősségbiztosítások olyan széles skáláját választhatja nálunk, hogy a felsorolásuk is hosszú lenne, bármilyen igénye van, keresse szakértőinket, akik megtalálják az Ön vállalkozásához leginkább illő biztosítási szerződést.

ONLINE IS MEGKÖTHETŐ!

AJÁNLATOT KÉREK!

Határozott tartamú és bizonyos felelősségbiztosítások esetén határozatlan idejű szerződésre is van lehetőség!

Amennyiben kérdése van, keressen meg minket! Biztos lehet benne, hogy segítünk a szakmai tapasztalatunk alapján az Ön egyedi igényeinek leginkább megfelelő felelősségbiztosítás kiválasztásában.

 

A Biztositasolcson.hu csapata

+36 20 458 8154

info@biztositasolcson.hu

Felelősségbiztosítás díjszámítás

 

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező):

  Melyik városban működik a cég jelenleg?(kötelező):

  Milyen biztosításra van szükség? - "Határozott idejű felelőségbiztosítás", vagy "Határozatlan idejű felelőségbiztosítás", vagy mindkettő?:

  Határozott idejű felelőségbiztosításHatározatlan idejű felelőségbiztosításTöbbfajta biztosításra van szükségem

  A cég adószáma és fő TEÁOR kódja:

  Üzenet

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat

  Hozzászólások lezárva.