Kegyeleti biztosítás

kegyeleti biztosítás

Az év minden szakában vannak olyan időszakok, amikor eszünkbe jutnak azok a családtagjaink, akik már nem lehetnek velünk. Ilyenek az ünnepek, az együtt töltött születés- és névnapok, a családi nyaralások, de lehet ez egy teljesen átlagos nap is, amikor meghallunk egy zenét vagy megérzünk egy illatot…

Az élet velejárója az elmúlás, az érzelmi megrázkódtatás és fájdalom idővel enyhül, de az anyagi terhek lehet, hogy hosszan elkísérik a családtagokat, ezért érdemes időskori életbiztosításra gondolni. Sok ügyfelünk gondol már arra, hogy a családnak milyen nagy költséget jelent a temetés, ezért saját maga szeretné ezt rendezni és kegyeleti biztosítással szeretné ezt megoldani.

 

Sokszor hallottuk, hogy vidéken mindig volt egy olyan kis csupor, ahol a háziasszony a temetésre szánt pénzecskét gyűjtögette, viszont az nem a legjobb megoldás, mert mindig pont annyival lett több, mint amennyit beletett, tehát sokkal jobb megoldás a kegyeleti gondoskodás.

Gondolja végig Ön ilyen formában mennyit tudna összesprórolni? Az elég lesz egy temetésre?

Döntse el most, hogy milyen terhet ró a családjára akkor, amikor eljön az idő? Lépjen a tettek mezejére, hisz nincs miért várnia, kössön időskori életbiztosítást!

 

Legfiatalabban 40 évesen köthető kegyeleti gondoskodás, maximum 80 éves korig lehetséges ilyen időskori életbiztosítást kötni.

Nem kell orvosi vizsgálaton átesnie és várakozási idővel sem kell számolnia ezeknél a kegyeleti gondoskodás céljára létrehozott időskori életbiztosításoknál.

Ön választhatja ki, hogyha esetleges baleset miatt kórházba kerül, akkor naponta 1-2 vagy 3 ezer forintot kapjon-e a biztosítótársaságtól, ami az időskori életbiztosítások kiegészítő balesetbiztosítása.

Szintén az Ön döntésétől függ, hogy 300-500 vagy 800 ezer forintot fizessenek-e ki a családtagjának a kegyeleti biztosításra, hogy meg tudja adni Önnek a végtisztességet és át tudja segíteni Őt a kezdeti  anyagi nehézségeken.

Az időskori életbiztosítási szerződése mellé megkapja azt a lehetőséget, hogy egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban egy szakértő segítségét igénybe vegye szükség esetén (rendelők, gyógyszertárak, ügyeletek, orvosi kérdések, baleseti segítség), ez is a kegyeleti gondoskodás része.

Erre a szomorú eseményre fel lehet készülni anyagilag, mint egy nagyobb kiadásra. Az időskori életbiztosítás előnye, hogy a kedvezményezettnek a hagyatéki eljárás lezárása előtt kifizeti a biztosítótársaság a biztosítási összeget és öröklési illeték sem terheli az ilyen típusú kegyeleti biztosítást.

Készüljön fel a váratlanra, keressen minket, hogy segíthessünk Önnek és levehessük az anyagi terhet a családja válláról kegyeleti gondoskodással vagyis időskori életbiztosítással!

KÉRJE KEGYELETI BIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINKAT MOST!

TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT! 

 

Ingyenes Kegyeleti biztosítás díjszámítás

 

Név (kötelező):

E-mail cím (kötelező):

Telefonszám (kötelező):

Melyik városban él jelenleg?(kötelező):

A biztosított neve Akire kötik a biztosítást:

A biztosított születési ideje (év, hó, nap) Akire kötik a biztosítást (kötelező):

Melyik csomag érdekli:
300.000.- Ft500.000.- Ft800.000.- Ft

Díjfizetés módja:
átutaláscsekkcsoportos beszedés

Díjfizetés üteme:
havontanegyedéventeféléventeévente

Kérdések, megjegyzések:

A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat
Hozzászólások lezárva.