Kegyeleti biztosítás

kegyeleti biztosítás

 

Legfontosabb kérdés, hogy mire térít a biztosító?

A Covid 19 (koronavírussal) kapcsolatban ugyanaz a szabály, mint a többi olyan betegséggel vagy vírussal kapcsolatban, amit eddig nem ismert a világ, hogy a biztosító fizet a koronavírusra!

Választható a haláleseti szolgáltatáson kívül kórházi napi térítés is. Mindig érdemes a kockázatokat úgy kiválasztani, hogy mik azok az események, amelyek, ha bekövetkeznek, akkor nagy megterhelést jelentene a családunknak.

 

Az év minden szakában vannak olyan időszakok, amikor eszünkbe jutnak azok a családtagjaink, akik már nem lehetnek velünk. Ilyenek az ünnepek, az együtt töltött születés- és névnapok, a családi nyaralások, de lehet ez egy teljesen átlagos nap is, amikor meghallunk egy zenét vagy megérzünk egy illatot…

Az élet velejárója az elmúlás, az érzelmi megrázkódtatás és fájdalom idővel enyhül, de az anyagi terhek lehet, hogy hosszan elkísérik a családtagokat, ezért érdemes időskori életbiztosításra gondolni. Sok ügyfelünk gondol már arra, hogy a családnak milyen nagy költséget jelent a temetés, ezért saját maga szeretné ezt rendezni és kegyeleti biztosítással szeretné ezt megoldani.

 

Sokszor hallottuk, hogy vidéken mindig volt egy olyan kis csupor, ahol a háziasszony a temetésre szánt pénzecskét gyűjtögette, viszont az nem a legjobb megoldás, mert mindig pont annyival lett több, mint amennyit beletett, tehát sokkal jobb megoldás a kegyeleti gondoskodás.

Gondolja végig Ön ilyen formában mennyit tudna összesprórolni? Az elég lesz egy temetésre?

Döntse el most, hogy milyen terhet ró a családjára akkor, amikor eljön az idő? Lépjen a tettek mezejére, hisz nincs miért várnia, kössön időskori életbiztosítást!

 

Legfiatalabban 40 évesen köthető kegyeleti gondoskodás, maximum 80 éves korig lehetséges ilyen időskori életbiztosítást kötni.

Nem kell orvosi vizsgálaton átesnie és várakozási idővel sem kell számolnia ezeknél a kegyeleti gondoskodás céljára létrehozott időskori életbiztosításoknál.

Ön választhatja ki, hogyha esetleges baleset miatt kórházba kerül, akkor naponta  3-4 vagy 5 ezer forintot kapjon-e a biztosítótársaságtól, ami az időskori életbiztosítások kiegészítő balesetbiztosítása.

Csonttörésre is kaphat térítést, 10 vagy 20 ezer forintos térítést választhat és mellé maximum 50 ezer forintos kórházi lopási térítés jár. 

Szintén az Ön döntésétől függ, hogy 300 ezer – 1 millió 200 ezer forintot fizessenek-e ki a családtagjának a kegyeleti biztosításra, hogy meg tudja adni Önnek a végtisztességet és át tudja segíteni Őt a kezdeti  anyagi nehézségeken.

Az időskori életbiztosítási szerződése mellé megkapja azt a lehetőséget, hogy egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban egy szakértő segítségét igénybe vegye szükség esetén (rendelők, gyógyszertárak, ügyeletek, orvosi kérdések, baleseti segítség), ez is a kegyeleti gondoskodás része.

Erre a szomorú eseményre fel lehet készülni anyagilag, mint egy nagyobb kiadásra. Az időskori életbiztosítás előnye, hogy a kedvezményezettnek a hagyatéki eljárás lezárása előtt kifizeti a biztosítótársaság a biztosítási összeget és öröklési illeték sem terheli az ilyen típusú kegyeleti biztosítást.

A biztosítási összeg kifizetése, nem baleseti halál esetén a szerződéskötéstől számítva:

– 6 hónap és 1 év között 25%-a;

– 1 év és 2 év között 50%-a;

– 2 év után 100%-a

Baleseti halál esetén mindig a biztosítási összeg 150%-a!

Készüljön fel a váratlanra, keressen minket, hogy segíthessünk Önnek és levehessük az anyagi terhet a családja válláról kegyeleti gondoskodással vagyis időskori életbiztosítással!

A Biztositasolcson.hu csapata

+36 20 458 8154

info@biztositasolcson.hu

KÉRJE KEGYELETI BIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINKAT MOST!

TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT! 

 

Ingyenes Kegyeleti biztosítás díjszámítás

 

  Név (kötelező):

  E-mail cím (kötelező):

  Telefonszám (kötelező):

  Melyik városban él jelenleg?(kötelező):

  A biztosított neve Akire kötik a biztosítást:

  A biztosított születési ideje (év, hó, nap) Akire kötik a biztosítást (kötelező):

  Melyik csomag érdekli:

  300.000.- Ft400.000.- Ft500.000.- Ft600.000.- Ft700.000.- Ft800.000.- Ft900.000.- Ft1 000.000.- Ft1 100.000.- Ft1 200.000.- Ft

  Milyen baleseti kórházi napi térítést választ?:

  baleseti kórházi napi térítés 3 000 Ft/napbaleseti kórházi napi térítés 4 000 Ft/napbaleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft/nap

  Díjfizetés módja:

  átutaláscsekkcsoportos beszedés

  Díjfizetés üteme:

  havontanegyedéventeféléventeévente

  Kérdések, megjegyzések:

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat
  Hozzászólások lezárva.