Kegyeleti biztosítás

 

Sokszor hallottuk, hogy vidéken mindig volt egy olyan kis csupor, ahol a háziasszony a temetésre szánt pénzecskét gyűjtögette, viszont az nem a legjobb megoldás, mert mindig pont annyival lett több, mint amennyit beletett, tehát sokkal jobb megoldás a kegyeleti gondoskodás.

Gondolja végig Ön ilyen formában mennyit tudna össze sprórolni? Az elég lesz egy temetésre?

Döntse el most, hogy milyen terhet ró a családjára akkor, amikor eljön az idő? Lépjen a tettek mezejére, hisz nincs miért várnia, kössön időskori életbiztosítást!

 

KÉREM A LEGJOBB KEGYELETI BIZTOSÍTÁS AJÁNLATOKAT!

 

Legfiatalabban 40 évesen köthető kegyeleti gondoskodás, maximum 80 éves korig lehetséges ilyen időskori életbiztosítást kötni.

Nem kell orvosi vizsgálaton átesnie és várakozási idővel sem kell számolnia ezeknél a kegyeleti gondoskodás céljára létrehozott időskori életbiztosításoknál.

Ön választhatja ki, hogyha esetleges baleset miatt kórházba kerül, akkor naponta  3-4 vagy 5 ezer forintot kapjon-e a biztosítótársaságtól, ami az időskori életbiztosítások kiegészítő balesetbiztosítása.

Csonttörésre is kaphat térítést, 10 vagy 20 ezer forintos térítést választhat és mellé maximum 50 ezer forintos kórházi lopási térítés jár. 

Szintén az Ön döntésétől függ, hogy 300 ezer – 1 millió 200 ezer forintot fizessenek-e ki a családtagjának a kegyeleti biztosításra, hogy meg tudja adni Önnek a végtisztességet és át tudja segíteni Őt a kezdeti  anyagi nehézségeken.

Az időskori életbiztosítási szerződése mellé megkapja azt a lehetőséget, hogy egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban egy szakértő segítségét igénybe vegye szükség esetén (rendelők, gyógyszertárak, ügyeletek, orvosi kérdések, baleseti segítség), ez is a kegyeleti gondoskodás része.

AJÁNLATOT KÉREK!

 

Erre a szomorú eseményre fel lehet készülni anyagilag, mint egy nagyobb kiadásra. Az időskori életbiztosítás előnye, hogy a kedvezményezettnek a hagyatéki eljárás lezárása előtt kifizeti a biztosítótársaság a biztosítási összeget és öröklési illeték sem terheli az ilyen típusú kegyeleti biztosítást.

A biztosítási összeg kifizetése, nem baleseti halál esetén a szerződéskötéstől számítva:

– 6 hónap és 1 év között 25%-a;

– 1 év és 2 év között 50%-a;

– 2 év után 100%-a

Baleseti halál esetén mindig a biztosítási összeg 150%-a!

Készüljön fel a váratlanra, keressen minket, hogy segíthessünk Önnek és levehessük az anyagi terhet a családja válláról kegyeleti gondoskodással vagyis időskori életbiztosítással!

A Biztositasolcson.hu csapata

+36 20 458 8154

info@biztositasolcson.hu

KÉRJE KEGYELETI BIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINKAT MOST!

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Biztosított Születési éve (kötelező)

  Biztosítási összeg (kötelező)

  300.000.- Ft400.000.- Ft500.000.- Ft600.000.- Ft700.000.- Ft800.000.- Ft900.000.- Ft1 000.000.- Ft1 100.000.- Ft1 200.000.- Ft

  Díjfizetés módja

  átutaláscsekkcsoportos beszedés

  Díjfizetés üteme

  havontanegyedéventeféléventeévente

  Kérdések, megjegyzések

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat

  Hozzászólások lezárva.