Társasház biztosítás

társasház biztosításA többlakásos társasházak ugyanúgy ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, a lopásnak, rongálásnak, mint a családi házak, viszont itt egy-egy kár helyreállítása nagyon magas költségbe kerülhet.

Ezért is fontos, hogy a társasházak megfelelő védelemmel rendelkezzenek biztosításaikban!

Az alapkockázatokon felül számos kiegészítéssel lehet egyedivé tenni a biztosítást pl. napkollektor és hőszivattyú biztosítása, kazán és gáz-villanyóra vandalizmus elleni biztosítás, kaputelefon-, lift-, postaláda rongálás elleni biztosítás, közös kapuk és lépcsőházi ajtók megrongálása elleni biztosítás, dísznövények lopása elleni biztosítás, szeméttárolók vagy közös helyiségek megrongálása elleni biztosítás, kártevők okozta károk elleni biztosítás, dugulás vagy csőtörés elleni biztosítás.

A tulajdonosok elvárják a társasházaktól, hogy kár esetén ne nekik kelljen készpénzben kifizetni a helyreállítást, hanem rendszeres díj ellenében hárítsák át azt egy biztosítótársaságra, így a kiadás nem jelent egyszeri megterhelést a lakóknak.

A társasházak biztosításával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlat alapján kiválaszthassák az Önöknek legmegfelelőbb társasház biztosítást!

A Biztositasolcson.hu csapata

+36 20 458 8154

info@biztositasolcson.hu

Társasház biztosítás díjszámítás

 

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező):

  Üzenet

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat

  Hozzászólások lezárva.