Nyugdíjbiztosítás

nyugdíjbiztosítás olcsón

Egyre többet hallani minden médiában, újságban, interneten arról, hogy az állami nyugdíj alapellátás lesz. Mit is jelent ez, hogyha olvasunk a sorok között? Hogy kapunk majd valamit a sok-sok ledolgozott évünk után, de abból nem fogunk tudni kijönni a hónap végéig. Tapasztalatunk alapján nagyon sokan ezt a véleményt vallják.

 

A minimál nyugdíj kb. 30 ezer forint, az átlag nyugdíj kb. 50 ezer forint. Döntse el Ön, hogy nyugdíjasan milyen életet szeretne élni és ne hagyja hogy ezt az állam határozza meg! 

Ha Ön egy 15 éves autó helyett egy új szalonautót szeretne vezetni, ha unokájával nem a kerületben lévő strandon, hanem a tengerparton akar homokvárat építeni, akkor tegyen érte most!

 

Szerencsére eljött az a lehetőség, hogy saját magunk határozhatjuk meg, hogy milyen életet szeretnénk élni nyugdíjas korunkban! Most minden hónapban egy kisebb-nagyobb összeget félretehetünk lehetőségeinkhez mérten, ami még a biztosítótársaságoktól kapott jóváírások és garantált hozamok miatt növekedni is fog, később pedig megvalósíthatjuk a kitűzött céljainkat.

 

Személyre szabott nyugdíjbiztosításnál kétféle kalkulációt is elvégeztethet:

– ha meghatározott összeget tud fizetni havonta, akkor megmondjuk, hogy milyen összeg fog a rendelkezésére állni a nyugdíjba lépéskor

– ha egy meghatározott lejárati összeget szeretne kapni nyugdíjasként akkor pedig ki tudjuk kalkulálni, hogy milyen megtakarítás szükséges ehhez havi szinten.

 

Nyugdíjbiztosítások közül is kétféle választható típust kínálnak a biztosítótársaságok:

hagyományos nyugdíjbiztosítást, ami során egy pontosan meghatározható lejárati összeget fog megkapni a nyugdíjba vonulásakor

– és befeketetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítást, ahol az Ön döntése határozhatja meg, hogy mikor milyen kockázatokat vállal és azzal az elérhető hozama is változhat.

 

A jelenleg érvényben lévő szabályok alapján ezt még az állam is támogatja évi 130 ezer forintos adójóváírással! Használja ki ezt az összeget és gondoskodjon saját magáról és szeretteiről!

 

Havi 6-15 ezer forinttól megköthető, amennyiben időben elkezdi a megtakarítást, kisebb befizetésekből egy nagyobb összeget is összegyűjthet! Önön múlik döntsön most, hogy ne mások befolyásolják a nyugíjas korát, ne más határozza meg a korlátait!

 

A kalkuláció semmire sem kötelezi, költségmentesen juthat információhoz, segítünk  Önnek céljai elérésében!

A Biztositasolcson.hu csapata

+36 20 458 8154

info@biztositasolcson.hu

 

KÉRJE AKCIÓS NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS AJÁNLATAINKAT MOST!

TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT! 

 

AKCIÓS Nyugdíjbiztosítás díjszámítás

 

  Név (kötelező):

  E-mail cím (kötelező):

  Telefonszám (kötelező):

  Melyik városban él jelenleg?(kötelező):

  A biztosított(ak) születési ideje (év, hó, nap) (kötelező):

  Foglalkozása:

  Kérdések, megjegyzések:

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozat

  Hozzászólások lezárva.