Új évszak – egészségbiztosítások

Ahogy múlik a rossz idő, előkerülnek a friss zöldségek, gyümölcsök, már nem csak importból származót, hanem lassan szabadföldit is lehet vásárolni. Megint elhatározzuk, hogy egészségesebbek leszünk, odafigyelünk arra, hogy mit veszünk, mit főzünk, mit eszünk, mit teszünk a családi asztalra. Esetleg leporoljuk a télen elfeledett sportcipőnket és kicsit jobban odafigyelünk magunkra. Amikor fiatalok vagyunk, teljesen természetesnek vesszük, hogy egészségesek vagyunk, nem is gondolunk arra, hogy ez idővel változni fog. Ennek ellenére érdemes egészségbiztosítások vagy életbiztosítások megkötésével bebiztosítani magunkat.

Miért jók az egészségbiztosítások? Mert amíg semmilyen egészségügyi problémánk nincs, addig biztosan megköthetjük, egészségbiztosítások során fizethet a biztosító a betegségre, ami akár kiemelt kockázatú is lehet, kaphatunk pénzt azért, ha kórházba kell feküdnünk, ha műtétre kerül sor, ha átmenetileg keresőképtelenek leszünk, ha egészségkárosodás miatt nem tudunk már ugyanúgy dolgozni, vagy súlyosabb esetben a betegség során elhalálozunk, akkor megkönnyíthetjük a családtagoknak az anyagi gondokkal való megbirkózást.

Az egészségbiztosítások általában balesetbiztosítással és életbiztosítással is kombinálható, ami azt jelenti, hogy több felmerülő kockázat ellen is védelmet nyújt. A jó biztosításoknál a legfontosabb dolog, hogy minden benne legyen az, amitől az ember fél. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, hogy alakul az életünk ahhoz képest, ahogy most látjuk. Sokszor hallunk, vagy mondunk olyat, hogy mi nem félünk semmitől, velünk nem történhet semmi rossz, mert odafigyelünk magunkra, családunkra, környezetünkre. Valóban így van? Soha nincs stressz a munkahelyen? Soha nincs olyan nap, amikor hazafelé jövet balesetet látunk az úton? Soha nem hallottunk ismerősöktől olyat, hogy valamilyen területen, akár érzelmileg, akár anyagilag próbára teszi őket az élet? Miért vagyunk olyan biztosak abban, hogy velünk ez nem történhet meg?

Amennyiben meghatározott időre kötjük meg a biztosításunkat és nem következik be az egészségbiztosítás fennállása alatt, sem egészségügyi, sem baleseti esemény, akkor a befizetett díjaink 20 százalékát visszakapjuk, ami 10-15-20 év után 2-3-4 évnyi díjat jelent.

Ezek a kockázati biztosítások, mint amilyenek az egészségbiztosítások is, ugyanúgy a biztonságunkat szolgálják, ahogy a lakásbiztosításunk, a gépjármű biztosításunk. Amennyiben Önnek fontos a saját nyugalma és szeretné megkímélni a családtagjait is attól, hogy nem várt nagyobb kiadást kelljen hirtelen kifizetniük, kérje ingyenes kalkulációnkat. Az információk után sokkal könnyebb lesz dönteni, hogy Önnek mire van szüksége.

Egészségbiztosítás kalkuláció kérés

 

 

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.