Gyermekek támogatása – életbiztosítás

A szülők kisgyermekük testi-, szellemi- és lelki fejlődésével foglalkoznak minden nap. Gondosan segítik őket a családon belül, majd később az óvodában, iskolában. Ahogy mondják, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Az is lehet hogy a gondok nem nagyobbak lesznek, hanem mások. Ezt ki-ki döntse el saját maga. Viszont egy biztos, ahogy cseperednek a gyerekek, egyre inkább gondolni kell rá, hogyan fogja megállni helyét az igazi életben. Támogatásuk átalakul, már nem csak ránk szülőkre, hanem az anyagi segítségünkre is rászorulnak. Miért ne tehetnénk meg ezt egy életbiztosítás megkötésével?

Időről időre előkerül egy-egy statisztika, arról, hogy a gyermekek mikor repülnek ki a családi fészekből. Európában 28 országban végzett felmérés során az derült ki, hogy a 18 és 30 év közötti fiatalok majdnem fele még a szülői házban él. Mi lehet ennek az oka? Mondhatjuk, hogy szeretik a szüleiket, még tanulnak, kényelmesebb a megszokott, biztonságos otthonukban felkészülni a nagybetűs életre. Biztos így van, de azért ennek anyagi okai is vannak. Mennyibe kerül egy albérlet? Mennyit kell dolgozni azért, hogy kifizessék a számláikat és megéljenek a hónap végéig? Mennyivel több energiába kerül, hogy munka mellett tanuljanak? Bíznak-e annyira a jövőjükben, hogy elköltözzenek, családot alapítsanak? Rengeteg érzelmi alapú és anyagi kérdést tesznek fel maguknak.

Amit egy életbiztosítás megkötésével meg lehet oldani az elsősorban az anyagi része. Minden szülő meg tudja adni a gyermekének azt, hogy addig tanuljon és azt, amit szeretne? Mindenki tud venni a gyemekének egy lakást, hogy ne kelljen albérletet fizetnie, csak a rezsit? Tudjuk ezek költői kérdések, és nagyjából ismerjük a válaszokat is. Ezért jó megoldás egy életbiztosítás, ami során havi részletekben, akár a gyermek születésétől kezdve el tud kezdeni egy szülő anyagi értelemben is gondoskodni a gyermekéről, hogy tanulmányait, életkezdését megkönnyítse.

Kérjen egy kalkulációt arra, hogy milyen havidíjból, milyen kezdőtőkét tud a gyermekének előteremteni életbiztosítással.

Gyermekek részére életbiztosítás

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.