Egészségbiztosítás térnyerése

Az egészségbiztosítás piaci részesedése 22 százalékkal nőtt, a díjbevétel majdnem 14 milliárd forintot tesz ki. A biztosítótársaságok szerint az általuk várt egészségbiztosítási szerződések számát nem tudták elérni, mert ez az a terület, ami nagyon lassan indul növekedésnek.

Természetesen most legyinthetünk, hogy aki egészséges, annak nem jut eszében egészségbiztosítás kötése, aki meg már küzd néhány betegséggel, azt a biztosítók esetleg nem vállalják, vagy csak nagyon magas díj ellenében, hiszen sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy egy egészségügyi gondokkal küzdő emberrel valami történik. Igen így igaz, ennek ellenére engedjenek meg néhány gondolatébresztőt arról, hogy miért is érdemes elgondolkodni még fiatalon arról, hogy magunknak egészségbiztosítási szerződést válasszunk:

  • egy egészséges embernek az egészség magától értetődő
  • egy beteg embernek az egészség a legdrágább kincse lenne, mindent megadna érte
  • mi a garancia arra, hogy fiatalon egészségesek vagyunk?
  • ki tudja előre, hogy idősebb korunkban betegek leszünk-e?
  • senki nem tudja, hogy mit hoz a jövő, a nyugalmunkat bebiztosíthatjuk

Az egészségbiztosítás arra a kockázatra jön létre, hogy betegség esetén anyagi segítségünk legyen. Mennyibe kerül egy vizsgálat, egy műtét, a szükséges gyógyszerek, a felépülésben támogató segédeszközök, egy szakmailag felkészült otthoni ápoló? Ha a munkából kiesik valaki, alacsonyabb lesz a jövedelme, a gyógyulási folyamat során magas és váratlan kiadásai merülnek fel. Ki fogja ezeket állni? Kire hárítsuk ezeket a terheket? Ne a családunkra, barátokra, ismerősökre, hanem egy biztosítóra! Ők fel vannak erre készülve! Használjuk ki!

Ajánlat kéréséhez használja az alábbi linket, ha még nem biztos abban, hogy Önnek ez a lehetőség szimpatikus-e vagy sem, akkor kérdezzen! Az egészségbiztosítás kalkulációja nem kerül semmibe!

Egészségbiztosítás

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.