Utazási biztosítás – nyaraláskor

A magyarok  állítólag úgy választják ki a nyaralásukkor az úticélt, hogy milyen áron lehet az adott országba repülőjegyet venni.

Megpróbálnak lehetőség szerint még akár kisebb bőrönddel is elindulni, vagy akár kézipoggyásszal, amire esetleg plusz költséget hajlandóak kifizetni az az ablak melletti utazási lehetőség és az utazási biztosítás megkötése.

Hazai fapados utazási iroda felmérése alapján a nyaralni indulók kb. fele 1-2 alkalommal utazik évente és általában előnyben részesítik a légi közlekedést. Az utazások hossza is változó, többen a rövidebb, de az utazók több mint fele inkább kb. 1 hetes utat választja, ritkább a hosszú turnust választók aránya, a külföldi tartózkodás teljes időtartamára kötnek utazási biztosítást.

Egyre népszerűbbek a last minute utak, hiszen néhány óra alatt össze lehet pakolni, az utazók közül természetesen az urak tudnak leggyorsabban bepakolni egy táskába, amit akár fél óra is meg tudnak oldani. Természetesen a hölgyeknek ez nehezebben sikerül.

Az utazók sokszor vásárolnak külföldön és most nem kizárólag az ajándékba hozott meglepetéseket értjük ez alatt, hanem akár különleges helyi édességeket, italokat, vagy egy-egy olyan ruhadarabot, amiről még évek múlva is tudni fogják, hogy honnan hozták.

Ahogy itthon nem mindenkinek van balesetbiztosítása, mert bízunk abban, hogy nem történik velünk semmi, úgy külföldi utazások során sokkal gyakoribb, hogy utazási biztosítást kötünk, ez tartalmaz poggyászbiztosítást, gépjármű biztosítást, utazók baleset biztosítását, de lehet a nagyobb értékű ingóságok pl. telefon, tablet, laptop, fényképezőgép esetleges eltulajdonítása ellen is biztosítást kötni.

Ön kiválasztotta már az uticélját? Mit tenne, ha nyaralása során segítségre lenne szüksége? Kössön utazási biztosítást mindenkire és akár értékeire is! Kérje Szakértőink segítségét utazási biztosítás megkötéséhez!

https://www.biztositasolcson.hu/utazasbiztositas/

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.