Biztosítás – piaci növekedés

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) szerint a legfrissebb adatok azt mutatják, hogy biztosítás terén növekedés tapasztalható. Az elmúlt három évben folyamatos igény van a biztosítás megkötésére és évről évre egyre magasabb az arány. 2015-ben 2,5 százalékkal nőtt a megkötött biztosítások száma, ami a gazdaság szempontjából is fontos. A díjbevétel 871,3 milliárd forintra nőtt.

A biztosítási piac szereplői között a régen alakult, nagy biztosítótársaságoktól kezdve a kis biztosítókig mindenki megtalálható. Az Allianz piacvezető helyét elveszítette, az első helyen már a Generali Biztosító áll önállóan. A Generali Csoport a Genertellel és az Európai Utazási Biztosítóval együtt már eddig is piac legnagyobbjának számított, de mára már egyedül is kiérdemelte az első helyet, tekintettel a nagy fejlesztéseire, a hatékony tanácsadóira, az ügyfélbarát ügyintézésükre és a jó ár-érték arányú biztosításaira. Harmadik helyen a Groupama, negyediken az Aegon, az ötödik helyen pedig az NN Biztosító áll. Az NN Biztosító egyre nagyobb figyelmet fordít az életbiztosításokra, ezen belül is a nyugdíjbiztosítások terén szerez sok ügyfelet.

A nyugdíjjal kapcsolatos biztosítás térnyerése annak köszönhető, hogy a lakosság  úgy érzi, hogy saját kezébe kell vegye a jövőjének, a nyugalmának, az anyagi biztonságának megteremtését. Sokszor elhangzik, hogy ezt fiatalon kisebb összegek befizetésével könnyebb teljesíteni, mert az idő előrehaladtával egyre nagyobb megtakarításra van szükség a jelenlegi fizetésünkből ahhoz, hogy ténylegesen érezhető életminőség javulást érhessünk el.

Gondoljon magára, családjára és kérjen ajánlatot nyugdíjbiztosításra, vagy más életbiztosításra most, hiszen nincs miért halogatnia. A kérdés feltevése még nem kerül semmibe, tájékozott lesz és megalapozhatja döntését.

https://www.biztositasolcson.hu/nyugdijbiztositas/

https://www.biztositasolcson.hu/eletbiztositas/

Facebookredditpinterestlinkedinmail
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.